Francouzský buldoček a jak jej krmit?

 

Vybrali jste si jako čtyřnohého parťáka do života francouzského buldočka? S tímto bavičem a klaunem mezi plemeny se určitě nudit nebudete a váš život bude veselejší. Pojďme se společně podívat na to, co nejlepšího můžete svému buldočkovi naservírovat do misky.

Pro štěňátko

Své štěňátko si přivezete minimálně ve věku 8 týdnů života. Co nejlepšího tomuto mrňouskovi s plochou papulkou můžete nabídnout?

Variantu Cool za studena lisovaného krmiva s příchutí krůta kachna.

Variantu Farmer s příchutí losos, chia semínka a kolostrum.


Pro dospělého buldočka 

Kvůli častým kožním problémům, kterými buldočci trpí jsme vybírali vhodné granulky bez kuřecího masa. Na výběr máte i tak spoustu možností: 

Varianta Cool za studena lisované krmivo s příchutí krůty a kachny.

Varianta Cool s příchutí jehněčího masa.

Nebo ekonomičtější možnost a to řadu Breeder krůtí maso.



A pro ty z vás, kteří chtějí buldočkovi dopřát něco opravdu extra tu máme naše kompletní superprémiové krmivo řady Raw losos bezobilné, ve kterých je kombinace granulí a kousků mrazem sušeného masa.


Nově jsme pro vás také připravili výhodnou sadu přímo na míru vašemu francouzskému buldočkovi. Najdete v ní 1,5 kg granulí, konzervu, pamlsky a další 3 vzorky vhodného krmiva. Tato výhodná sada obsahuje jedny z našich nejoblíbenějších granulí a to Bažant s kolostrem z řady Farmer.




Pokud byste měli dotazy ke vhodnosti jakéhokoli našeho dalšího krmiva, neváhejte se na nás obrátit.