Kavalír king charles španěl a jak jej krmit?

 

Rozhodli jste se svůj život rozšířit o spoustu bezpodmínečné lásky? Tak to jste se správně rozhodli zrovna pro plemeno kavalír king charles španěl. Kavalír je milující parťák na život a na smrt a svou lásku vám bude dokazovat každý den. Navíc je to plemeno, které neublíží ani mouše a tak je vhodné i do rodin k malým dětem.

Pro štěňátko

Své štěňátko si přivezete minimálně ve věku 8 týdnů života. Co nejlepšího tomuto štěněti malého vzrůstu nabídnout, aby mělo dostatek živin?

Variantu Cool za studena lisovaného krmiva s příchutí krůta kachna.

Variantu Farmer s příchutí losos, chia semínka a kolostrum.


 

Pro dospělého kavalíra

Při výběru krmiva pro tohoto malého rošťáka s andělskou duší jsme mysleli především na potřebné živiny pro správné fungování srdíčka a také na krásnou a lesklou srst, která je jejich chloubou.

 

Varianta Cool za studena lisované krmivo s příchutí krůty a kachny. Tato varianta je super obzvláště v případě, kdy štěně krmíte stejnou řadou, tedy Cool, příchuť krůta a kachna, které jsme doporučili výše. Přechod na dospělácké granulky je tak pro pejska nejsnadnější. 

Varianta Cool s příchutí jehněčího masa.



Nebo jedny z našich nejoblíbenějších granulí z řady Farmer - Bažant, kachna a kolostrum.

 

A pro ty z vás, kteří chtějí kavalírkovi dopřát něco opravdu extra tu máme naše kompletní superprémiové krmivo řady Raw losos bezobilné, ve kterých je kombinace granulí a kousků mrazem sušeného masa.


Nově jsme pro vás také připravili výhodnou sadu přímo na míru vašemu kavalírkovi. Najdete v ní 1,5 kg granulí, konzervu, pamlsky a další 3 vzorky vhodného krmiva




Pokud byste měli dotazy ke vhodnosti jakéhokoli našeho dalšího krmiva, neváhejte se na nás obrátit. Nezapomeňte, že v nabídce nemáme jen krmivo, ale také například konzervy, pamlsky, dentální tyčinky nebo dentální tyčinky z jačího mléka - TIBETKY.