Hodnocení obchodu

5,0 576 hodnocení
5
571x
4
1x
3
0x
2
1x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jitka Krattnerová | 25.7.2024
Pejskům, moc chutná. Velmi milý je pozdrav přiloženým v balíčku.🙂
VV Avatar autora Věra Vodochodská | 22.7.2024
JV Avatar autora Jaroslav Vaňátko | 22.7.2024
spokojen
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 22.7.2024
Dobrý den, pane Vaňátko, děkujeme za kladné hodnocení, moc si jej vážíme.
EK Avatar autora Eva Kudynová | 22.7.2024
skvělá práce, granule chutnají
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 22.7.2024
Dobrý den, paní Kudynová, děkujeme za kladné hodnocení, moc si toho vážíme.
AB Avatar autora Anna Brůžková | 22.7.2024
Musím říct, že po dlouhé době jsem se setkala s brandem, který mě velmi překvapil. Rychlé dodání, perfektní marketing, kvalitní produkty. Můžu jen doporučit a doufám, že se Lyopetu bude velmi dařit.
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 22.7.2024
Dobrý den, paní Brůžková, děkujeme vám za opravdu krásné hodnocení, které nás opět požene dopředu! Doufáme, že budete i nadále stejně spokojená a budeme se těšit na vaši další objednávku.
RK Avatar autora Rút Kozbertová | 22.7.2024
Moc všem pejskum chutná
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 22.7.2024
Dobrý den, paní Kozbertová, děkujeme za kladné hodnocení, jsme rádi, že chutná!
Avatar autora Jana Šulcová | 21.7.2024
Peckaaaaa👍👍. Určitě objednám další mňamky. Naše borderka je spokojená!!
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 22.7.2024
Dobrý den, paní Šulcová, děkujeme vám za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste spokojená jak vy, tak baše borderka :-).
JK Avatar autora Jaroslav Kostříž | 21.7.2024
Rychlé dodání. Granule štěněti chutnají
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 22.7.2024
Dobrý den, pane Kostříži, děkujeme za kladné hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s nákupy u nás spokojen jak vy, tak vaše štěndo!
OJ Avatar autora Olga Jakešová | 21.7.2024
MD Avatar autora Martina Dančáková | 20.7.2024
JM Avatar autora Jana Mikelova | 20.7.2024
JM Avatar autora Jaroslava Matejcova | 20.7.2024
Spokojená
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 22.7.2024
Dobrý den, paní Matějcová, mockrát děkujeme za vaše kladné hodnocení.
JP Avatar autora Jiří Pospíšil | 20.7.2024
Rychlost dodání, kvalita granulí, velký výběr není co dodat. Jen tak dál...
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 22.7.2024
Dobrý den, pane Pospíšile, děkujeme za milé hodnocení. Jsme moc rádi, že jste s nákupy u nás spokojen.
JR Avatar autora Jana Rybková | 20.7.2024
Ano velmi spokojená
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 22.7.2024
Dobrý den, paní Rybková, mockrát děkujeme za pozitivní hodnocení.
RK Avatar autora Romana Kalábová | 18.7.2024
Jsme velice spokojeni, určitě objednáme zase znova. :)
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 19.7.2024
Dobrý den, paní Kalábová, děkujeme za kladné hodnocení a budeme se těšit na další objednávku.
PM Avatar autora Pavlína Marousková | 18.7.2024
Naprosto spokojená já i zvířecí miláčci. Moc se mi líbí, že zde mají i vzorkové balení na ozkoušení.
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 19.7.2024
Dobrý den, paní Marousková, děkujeme za milou recenzi, jsme moc rádi, že je spokojená celá smečka!
MT Avatar autora MARTINA TRČKOVÁ | 18.7.2024
LM Avatar autora Lenka Marešová | 18.7.2024
Vše na 100 %
TM Avatar autora Tereza Martinková (Administrátor) 18.7.2024
Dobrý den, paní Marešová, děkujeme za kladné hodnocení! I nadále se budeme snažit 100 % udržet!
MB Avatar autora Marcela Bittnerová | 18.7.2024
Avatar autora Nela Čadilová | 15.7.2024
Nahoru
576 položek celkem